100 години променяме света за да бъде за всички
English
 
Промени цвета:
Размер на шрифта: 
Европейски съюз

Очна клиника РЕСБИОМЕД

Очна клиника РЕСБИОМЕД – София, България е първата клиника извън Испания, част от Офталмологична Корпорация VISSUM

Името РЕСБИОМЕД (RESBIOMED) е резултат от съчетанието на първите три букви от английските думи RESEARCH (изследванe), BIOLOGY (биология) и MEDICINE (медицина).

Когато влезете в нашата клиника, се доверявате на организация, чиято мисия е да предложи най-доброто за Вашите очите във всяка една от субспециалностите на Офталмологията. ВИЕ сте най- важни за нас и затова на Ваше разположение са най-добрите специалисти и най-новите технологии, подходящи точно за Вас.

В очна клиника Ресбиомед – София на пациентите се предоставят медицински услуги и иновации в областта на офталмологията, като се съчетават знанията с експертния опит на международни екипи в сферата на клиничните изпитвания на лекарства и медицински изделия. Неслучайно част от пространството в клиниката в София е отделено именно на изследователския отдел за иновации, който работи в колаборация с екипи от VISSUM – Аликанте.

Зрението е едно от най-важните сетива. Неговото отслабване може да се отрази на качеството Ви на живот. Когато това време настъпи, най-голямата награда е да знаете, че можете да разчитате на професионалисти, които се грижат за Вашите очи.

 

Ръководител: проф. Хорхе Алио:

 

КОНТАКТИ:

София 1309
ул. Алдомировска №144
Тел.:  +359 2 80 81 888
Факс: +359 2 90 25 010

 

Всички права запазени © 2006 Съюз на слепите в България

Дизайн и поддръжка Дот Медиа