Мисията на Съюза на слепите в България е защита на човешките, гражданските, социалните, икономическите и други права на хората със зрителни увреждания
English
 
Промени цвета:
Размер на шрифта: 
Европейски съюз

Новини

РСО Силистра


 

На 26.01.2017 г. в офиса на РСО Силистра бе проведен мил ритуал с участието на управителния съвет на РСО Силистра и представители на Младежка коледарска група при Клуб "Хари 3" - с. Калипетрово, които връчиха дарение на пет млади членове на организацията.

Средствата са събрани по време на коледуването в края на миналата година и дарението е предадено под формата на ваучери за закупуване на хранителни продукти. Намерението за осъществяването му беше планирано предварително в края на миналата година, когато групата се е събирала за подготовка за празника, както и за участието си в поредния преглед "Стани, нине, господине", провеждан в община Силистра.

Председателят на РСО Силистра Петранка Стоянова връчи поздравителен адрес за благородната кауза на младежите коледари и специално изработен сувенир от съюзния член Мария Здравкова. Ритуалът бе осъществен със съдействието на Областна администрация гр. Силистра и от името на областния управител Стоян Бонев коледарите получиха специален поздравителен адрес, както и юбилеен календар, свързан с годишнината от рождението на Васил Левски, осигурен от местна структура на Общобългарския комитет, носещ неговото име, след което мероприятието продължи с демонстрации на нови продукти и помощно технически средства, които улесняват живота на хората със зрителни увреждания.

 

Председател РСО

Петранка Стоянова

 

 


Дата - 02-02-2017
РСО Силистра
РСО Силистра
РСО Силистра

Всички права запазени © 2006 Съюз на слепите в България

Дизайн и поддръжка Дот Медиа