Мисията на Съюза на слепите в България е защита на човешките, гражданските, социалните, икономическите и други права на хората със зрителни увреждания
English
 
Промени цвета:
Размер на шрифта: 
Европейски съюз

Новини

РСО Русе


 

На 22 март послучай Първа пролет Регионалната организация съвместно с Центъра за социална рехабилитация и интеграция на незрящи организираха кулинарно състезание "И аз мога", в което участваха 16 съюзни членове и потребители на услугите в ЦСРИН. Гости на мероприятието бяха представители на Дирекция "Здравни и социални дейности" в Община Русе, Дирекция "Социално подпомагане" и други сдружения доставчици на социални услуги. За втора година незрящите показаха своите кулинарни умения придобити в часовете по готварство или самообучаващи се в къщи.

Те приготвиха различни вкусотии - баници, пити, торти, сладкиши и дребни сладки. Беше избрано жури от гостите. След дегустацията те връчиха наградите за трите най-добри ястия - майстор готвач, кулинарно изкушение и кулинарна атракция. Най възрастната участничка беше 90 годишната Добрана Йорданова, която и тази година беше между трите отличени. Останалите участници получиха поощрителни награди и грамоти за добро представяне.

 

 


Дата - 04-04-2017
РСО Русе
РСО Русе
РСО Русе
РСО Русе
РСО Русе

Всички права запазени © 2006 Съюз на слепите в България

Дизайн и поддръжка Дот Медиа