Мисията на Съюза на слепите в България е защита на човешките, гражданските, социалните, икономическите и други права на хората със зрителни увреждания
English
 
Промени цвета:
Размер на шрифта: 
Европейски съюз

Новини

РО на ССБ гр. Русе


 

От 5 до 12 Септември РО на ССБ Русе, съвместно с ЦСРИН, организираха почивка в ПС "Релакс" с. Шипково на 55 съюзни членове и потребители на услуги  в центъра, както и на техните близки и придружители. Групата отпътува с предварително изготвена програма за мероприятия по време на почивката. До обяд се провеждаха балнеолечебните и рехабилитационни процедури, а след обяд заплануваните мероприятия за обучение по мобилност и ориентиране в непозната среда - разходки до селото, до град Троян, излети сред природата, занимания по зрителна рехабилитация - дартс и игра на асоциации, а за любителите на занимателните игри - табла, шах, дама  карти.

В чест на празника 6-ти Септември, бе организирана "Вечер на таланта", където наши съюзни членове се изявиха с песни, стихове и вицове. Гости на станцията бяха и група от Севлиево, които също се включиха в програмата със свои изпълнения. Веселието продължи до късно вечерта.

Дните преминаха неусетно, а почиващите останаха доволни от организацията и обслужването в почивната станция. Тръгнахме си за Русе, но си обещахме догодина да сме отново тук.

 

Росица Маринова

 

 


Дата - 14-09-2017
РО на ССБ гр. Русе
РО на ССБ гр. Русе
РО на ССБ гр. Русе

Всички права запазени © 2006 Съюз на слепите в България

Дизайн и поддръжка Дот Медиа