100 години променяме света за да бъде за всички
English
 
Промени цвета:
Размер на шрифта: 
Европейски съюз

Новини

Билла България - приятелство доказано с времето


 

На 3 декември - международният ден на хората с увреждания, председателят на Съюза на слепите в България награди Билла България с почетния знак на организацията.

При връчване на бронзовата статуетка на изпълнителния директор г-н Шапокас, г-н Долапчиев благодари за подкрепата и каза: "Билла България е компания образец за корпоративна социална отговорност. Нашето приятелство издържа изпита на времето и вече 5 години вие подкрепяте организацията ни в дейността ѝ за интеграция на хората без зрение. През този период фирмата е дарила близо 50 хил. лв., с които сме закупили и предоставили безвъзмездно технически помощни средства на повече от три хиляди наши членове. Ежегодно Билла България е дарявала продукти, предоставяни чрез структурите ни на членове на сдружението, по повод коледните и новогодишни празници. Съвместно организирахме информационна кампания, с цел промяна на обществените нагласи към хората с нарушено зрение. Разработената от нас брошура: "Когато сте с хора без зрение“ беше отпечатана в 70 хил. тираж от Билла България и предоставена на клиенти на търговската верига в страната. Също така получихме финансова подкрепа при нейното филмиране. В унисон с добрите европейски практики компанията проведе обучение на своя персонал за обслужване на клиенти със зрителни увреждания".

При връчване на наградата г-н Долапчиев изрази надежда, че и въдеще Билла България ще подкрепя каузата на организацията.

Г-н Шапокас благодари за високото отличие: "Очакваме от ръководството на сдружението нови инициативи, които ще обогатят нашето сътрудничество" каза той.

Председателят на Съюза на слепите в България награди с юбилеен плакет г-н Тачев - прокурист, ръководител отдел управление на проекти и процеси и каза, че той е моста по който е преминавало нашето приятелство.

Срещата завърши с взаимни пожелания за бъдещи успехи, много здраве и весели коледни и новогодишни празници.

 

 


Дата - 07-12-2021
Билла България - приятелство доказано с времето
Билла България - приятелство доказано с времето
Билла България - приятелство доказано с времето
Билла България - приятелство доказано с времето

Всички права запазени © 2006 Съюз на слепите в България

Дизайн и поддръжка Дот Медиа