100 години променяме света за да бъде за всички
English
 
Промени цвета:
Размер на шрифта: 
Европейски съюз

Новини

Писмо от частна музикална академия RockSchool


 

Здравейте, 

 

Казвам се Боян и съм управител на RockSchool - частна музикална академия. През последните 2 години работим усилено върху един от основните ни социални проекти "Виждам чрез музика" - програма за музикално обучение на незрящи.

През първото издание предоставихме 19 стипендии и постигнахме страхотни резултати с нашите ученици - двама стъпиха на сцена, трима записаха песен в студиото ни.

Вчера обявихме второ издание на "Виждам чрез музика" и нов конкурс за стипендии. Стипендиите този път са 10 и уроците освен по музикален инструмент/пеене ще бъдат и по songwriting и композиране. А накрая, всеки стипендиант ще може да запише песен в студио.

Стипендията е, разбира се, напълно безплатна. Подходяща е и за начинаещи, и за по-напреднали. Както и за хора от цялата страна - ние имаме школи в София и Варна, но сме подготвени и за онлайн обучение.

Ще се радваме много, ако ни подкрепите и разпространите тази възможност сред вашата общност и който има интерес - само трябва да кандидатства на нашия сайт https://seemusic.org/bg/, което ще му отнеме 1-2 минути. Повече информация за всичко има в сайта, който посочих.

Аз оставам на разположение при въпроси и искрено ще се радвам, ако ни подкрепите.

 

Сърдечни поздрави,

Боян, Rockschool

 

 


Дата - 12-03-2021

Всички права запазени © 2006 Съюз на слепите в България

Дизайн и поддръжка Дот Медиа